Alışveriş Sepeti

Stok Bilgisi: 794 adet

-47% 150 TL
80 TL

Geçmişten günümüze ülkemizde ve dünyada çok önemli bir sorun haline gelen ve çeşitli isimlerle sulandırılan zinanın, insanları ve özellikle de gençleri ne denli pis bir bataklığa çektiğini üzülerek seyretmekteyiz. Bu durumun tek ve kalıcı çözümünü bize apaçık gösteren tek sahibimiz olan Allah’ın kelâmı Kur’ân-ı Kerîm’dir. Tüm gücü kendinde bulunduran her şeyin hâkimi olan sahibimiz Allah, bizlere birçok ayet de örneklerle bu konuyu açıklamıştır. Diğer tüm konularda olduğu gibi zina konusunda da açıklamayı ve hüküm koymayı bizlere bırakmamıştır.

Tüm kudretin ve yetkilerin sahibi Allah’ın elçilerinden son Nebimiz Muhammed aleyhisselam’ın da bu konudaki söz ve uygulamalarını, çalışmamızda göstermeye gayret ettik.

Zina konusunu Kur’an ışığında ele aldığımız bu çalışma başta Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır hocamızın ve Süleymaniye Vakfı araştırmacılarının bir kısmının değerli çalışmalarının derlenmesi ile ortaya çıkmıştır. Bu çalışmalar için www.fetva.net ve www.suleymaniyevakfi.org siteleri kaynak olarak kullanılmıştır.

Türkiye Finans logosu
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar