Alışveriş Sepeti

Yazar:

Stok Bilgisi: 1000 adet

350 TL

Türkiye’de ve tüm dünyada Kur’an merkezli din anlayışının yaygınlaşmasına hizmet etmek amacıyla 2012 yılında Süleymaniye Vakfı'nın çatısı altında SUSEM oluşturuldu. Alanında bir ilki temsil eden SUSEM ile İslami İlimleri evinizden öğrenebileceksiniz. İnternetin olduğu her yerden ve herhangi bir cihazla katılım sağlayabileceğiniz seminerler sonucunda yapılacak sınavlar ile sertifikanızı alabilirsiniz.

Seminerler;

• Alanında uzman hocalar tarafından verilmektedir.
  • Her dönemi 14 hafta süren programımız 4 dönemden oluşmaktadır.
  • Dönemlerde altışar seminer bulunmaktadır.
  • Seminerlerimiz Çarşamba-Perşembe-Cuma akşamları 20:00-22:00 saatleri arasındadır.
  • Güz dönemi seminerlerimiz Ekim-Ocak arasında; bahar dönemi seminerlerimiz Şubat-Mayıs arasında yapılmaktadır.
  • Katılımcılar canlı olarak izleyemedikleri seminerlerin tekrarını arşivden izleyebilmektedir.
  • Katılımcılar seminer esnasında canlı olarak konuyla ilgili sorular sorabilmektedir.
  • Her bir dönem sonunda internet üzerinden bitirme ve bütünleme sınavları yapılmaktadır.
  • Dört dönem sonunda tüm sınavlardan başarılı olanlara SUSEM sertifikası verilmektedir.

Nedir?

Süleymaniye Vakfı Uzaktan Seminer Merkezi (SUSEM) 2012 yılında Süleymaniye Vakfı bünyesinde kurulmuştur. Alanında ilk olan SUSEM, internet üzerinden sanal sınıf uygulamasını kullanarak katılımcılarına Kur’an merkezli seminerler vermektedir.

Türkiye Finans logosu
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar